داود گرشاسبی در کارگروه راهکارهای کنترل و مهار ایدز در جامعه بر آگاهسازی گروه هدف تاکید کرد و اظهار داشت: وظیفه هر مسئول در حوزه کاری خود پیدا کردن گروه هدف، آگاهسازی و اطلاع رسانی به این گروه است.
وی افزود: با مشخص کردن گروه هدف میتوان به نحو احسن برای این گروه برنامهریزی کرده و به ارائه راهکار پرداخت.
این مسؤول با انتقاد از عدم بومیسازی شیوههای جهانی در رابطه با مقابله با آسیبهای اجتماعی ادامه داد: ما نتوانستهایم شیوههای پیشگیری و مقابله جهانی را بومیسازی کنیم کشورهای موفق توانستهاند با نسل جوان ارتباط موثر برقرار کنند در حالی که هنوز ما در برقراری ارتباط با نسل جوان با مشکل مواجه هستیم تمام بحثها و راهکارها در جلسات مطرح میشود ولی متاسفانه هیچ کدام به نسل جوان منتقل نمیشود.
فرماندار شهرستان سراب عنوان کرد: هر دستگاه و نهاد حاکمیتی باید از منظر و حوزه خود به مسئله آسیبهای اجتماعی ورود پیدا کند و سعی در ارائه راهکار و شیوه مبارزه با پدیده آسیبهای اجتماعی پیدا کند.
وی تصریح کرد: وجود عرفها و بدعتهای غلط سبب به وجود آوردن فاصله و خلاء بین حاکمیت و نسل جوان شده و در نتیجه جوان به سمت رفتارهای غلط روی آورده است.
این مسؤول تشریح کرد: بحران آسیبهای اجتماعی رشد تصاعدی دارد ولی اصلاح و پیشگیری به صورت درصدی صورت میگیرد تعداد نسل در معرض در خطر بسیار زیاد است و این موضوع در حالی است که رفتارها و راهکارهای پیشگیرانه بسیار اندک است.
فرماندار شهرستان سراب تصریح کرد: آگاهسازی و اطلاعرسانی برای گروه هدف باید تبدیل به یک اصل شود و رسالت ما به عنوان مسئولان جامعه تربیت نسلی است که در آینده تصمیمگیری خواهند کرد.
دکتر عباس مجدی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی سراب در این نشست بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های علمی دانشجویان در جهت آگاه سازی و ارتقا دانش عومی مردم در مورد بیماری ایدز تاکید کرد و گفت: انجمن های علمی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی سراب آماده همکاری با اعضای کارگروه می باشند.
در این نشست دکتر بایرامی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی سراب نیز به ارایه گزارشی در مورد بیماری ایدز پرداخت .