داوود گرشاسبی، فرماندار شهرستان سراب در این جلسه با اشاره به تقسیم بندی رفتار انسان به خیر و شر گفت: نگاه جامعه به موضوعات آسیبهای اجتماعی نه به صورت مطلق بلکه باید به صورت نسبی باشد، وقتی آسیبهای اجتماعی به میزان زیادی در جامعه شیوع پیدا میکند، به بحران تبدیل میشود، در این شرایط حاکمیت و نظام سیاسی باید وارد عمل شود.
فرماندار شهرستان سراب با خطیر دانستن مسئولیت کارشناسان فرهنگی افزود: شما به عنوان مسؤولان و کارشناسان جامعه موظف به نگاه جدی به بحث آسیبهای اجتماعی هستید و باید برای مسائل و مشکلات، راهکاری متناسب بیابید.
وی اضافه کرد: بی برنامه گی باعث به وجود آمدن انحراف در جامعه میشود و برای اصلاح رفتارهای ناهنجار باید با برنامه، هدف و طرح مشخص حرکت کرد.
وی شروع اصلاح رفتار را از خودمراقبتی دانست و افزود: برای اصلاح رفتار باید خود فرد پیشقدم شود و و رفتارهای صحیح را به خانواده و اجتماع تسری دهد. اختلالات رفتاری مبتنی بر تربیت غلط است.
فرماندار سراب، تأسی به آموزه های دینی را راهکاری بسیار موثر در مواجه با آسیب های اجتماعی و عدم اختلالات روانی عنوان کرد و ادامه داد: آموزه های دینی تاثیر بسیار زیادی در مواجه با آسیب های اجتماعی و عدم اختلالات روانی دارد و در وهله بعدی بومی سازی الگوهای اجرا شده در کشورهای دیگر را نیز راهکار دیگر برای مواجه با پدیده و آسیب های اجتماعی است که اگر به درستی در جامعه نهادینه شود می تواند در حوزه های اجتماعی راه گشا باشد.
در ادامه برنامه دکتر عباس مجدی، معاون اموزشی، فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی سراب گفت: باید با انجام کارهای فرهنگی و تربیتی تلاش کنیم تا جامعه دانشجویی، ضمن دور ماندن از سیگار، قلیان و مواد الکلی، خود دانشجویان پیشگام عاری سازی جامعه از این مواد باشند.
مجدی به برگزاری مشاورههای مختلف کارشناسان اداره مشاوره در دانشکده اشاره کرد و افزود: در نخستین گام، غربالگری سلامت روان دانشجویان جدید الورود انجام شد.
به گفته وی، دانشکده علوم پزشکی سراب در آینده نزدیک، سلسله کارگاههایی با عنوان "سبک زندگی ایرانی اسلامی"، در سطح دانشگاههای این شهر برگزار میکند.